White Dent - Str. Soimus nr. 107 (cu intrare din Drumul Gazarului 42) Bucuresti - Sector 4

EN

Precizie crescută
Scanarea intraorală elimină disconfortul amprentelor tradiționale cu materiale pe baza de siliconi/alginat. Distorsiunea, bulele de aer și deformarea devin non-factori. Amprentele digitale nu sunt supuse stresului mediului, cum ar fi căldura, umiditatea șau factorii mecanici. Transportul și ambalarea sunt, de asemenea, eliminate. Acest lucru conduce la obtinerea unor rezultate finale remarcabile și nu in ultimul rand la reducerea timpului de lucru.

 


Feedback în timp real pacient si medic
Scanarea intraorală se realizeaza in timp real iar amprenta digitală este vizibila pe monitorul de lângă scaunul dentar. Acest lucru permite analiza imediată a calității amprentei digitale și posibilitatea de a scana din nou orice zone de imperfecțiune. . Pacienții sunt scutiți de disconfortul lingurilor de amprentare clasice și de contactul direct cu materiale pe baza de siliconi sau alginat. În schimb, se pot relaxa și se pot uita la afișarea 3D a amprentei lor direct pe monitor.Acest lucru favorizează comunicarea pacient-medic fără efort a planului de tratament


Conectare instantanee cu laboratorul dentar
Scanările digitale sunt trimise imediat la laborator folosind software-ul de scanare. Nu este necesară livrarea sau ridicarea. Sistemele de scanare intraorală sunt capabile să genereze modele color . Aceasta înseamnă că poate fi mult mai facila detectarea și captarea cu acuratețe a nuanțele și texturii dinților și gingiilor .Sunt informatii foarte importante pentru laborator care datorita tehnologiei digitale are acces direct la acestea. Rezultatul : o reprezentare clară și precisă a dinților și gingiilor pacientului fapt care conduce la la cea mai bună restaurare/lucrare dentara posibilă.

 

 

Acceptam plata cu cardullogo ANPC


voucher

rate

Contact Clinica

 
  • Str. Soimus nr. 107 (cu intrare din Drumul Gazarului 42) Bucuresti - Sector 4
  • wdent@wdent.ro
  • Telefon: 0749 997 721; 031 421 16 05